Planeten Mars flyttar in i Väduren – vad kommer vi att känna..?

Mars kommer in i Väduren den 27:e juni, där den kommer att stanna under sex månader. Mars tillbringar vanligtvis ungefär 6 veckor i varje tecken, den här gången beror den långa vistelse i Väduren på retrograd från 9/9 till 13/11-2020. Hur som så trivs Mars väldigt bra i Väduren.

Mars enters Aries

Oavsett vad som utspelar sig, är budskapet från Mars i Väduren att kräva oberoende och äga makten snarare än att ge bort det.

Mars styrs av Väduren, och trivs oerhört bra att vara i Väduren. Mars är krigaren, som hjälper oss att hitta vår inre kraft och fullfölja den önskan.

Mars anses i romersk mytologi vanligen beteckna romarnas krigsgud och likställdes med grekernas Ares. Han var son till Juno och Jupiter och biträddes av Bellona, som ibland anses som hans hustru, och han var Venus älskare.

Mars i Väduren är eldig, motiverande energi som ger en flamma av energi och hjälper oss att känna passion, målmedvetenhet och ambition.

Med flertalet planeter i retrograd och Eclipse-energi som äger rum de här månaderna kommer Mars i Väduren att känna mer som en boost av inspiration, och vi kanske till och med känner att vi har fått lite av vår motivation tillbaka.

När Mars seglar genom Väduren under de första veckorna är energin trevlig och stark, och vi bör använda kraften och nyttja energin till att fullfölja projekt som behöver slutföras t ex.

Marsenergins baksida är – rastlöshet, manisks energi, utbrändhet, egoistiskt beteende, obehärskad ilska, tjurighet, irritation… ni hänger med.

När vi når slutet av juli kommer Mars att gå in i sin skuggperiod och  saktar ner i förberedelserna för att gå baklänges. Under nedbromsningen och retrogradvändningen skapar starka och kraftfulla justeringar med Jupiter, Saturnus och Pluto. De här tre planeter har varit viktiga spelare under hela 2020, och deras energi kan spåras tillbaka till mycket av den utvecklingen i samhället för första halvår.

Med Mars som aktiverar dessa tre planeter kommer vi säkert att se mer aktivitet rörd som liknar det vi såg tidigare på året i både januari och mars.

Mars närvaro kan också ge större spänningar och oro, men också en starkare motivation att hitta lösningar. Oavsett vad som utspelar sig, är budskapet från Mars i Väduren att kräva vår oberoende och att äga den egna makten snarare än att ge bort det.

Mars i Väduren vill att vi ska vara ledarna i våra liv. Energin är mycket aktiv, det handlar om att ta ställning, vidta åtgärder och ta oss förbi vår rädslor. Lycka till och var strategisk med humöret,

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#astrologylove #sun #moon #fire #eld #water #vatten #earth #jord #air #luft ☀️

#astrologyanette #astroreading #lifemapping  #sunmoonrising #sol #måne #ascendent #födelsestjärnkarta #birthchart #soulsearching #findingself #lifecoach #esotericastrology #horoskop #stjärnor

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: