Elementet VATTEN

💦VATTEN – När vi lär oss om oss själva öppnar det upp en nyfikenhet att förstå hur andra reagerar i olika situationer. Så vi ha en värld av förståelse att vi reagerar olika via de fyra elementen vi givits genom vårt födelsetid och ett av de astrologiska soltecknen. 

Vatten står för den Mentala principen. Är intuitiva,  känslosamma, vårdande och själsligt sökande –  är ledorden för vattenburna stjärntecken.

VATTEN (kräftan, skorpionen och fiskarna) Står för den Mentala principen. Är intuitiva,  känslosamma, vårdande och själsligt sökande –  är ledorden för vattenburna stjärntecken. Stor tillfredsställelse att ta hand om och hjälps kollektivet närmare sina känslor på alla nivåer.

Vatten representerar energi och kraften i det undermedvetna, att hitta till känslorna. Vatten vårdar, har intuitiva sympati.

Vatten representerar energi och kraften i det undermedvetna, att hitta till känslorna. Vatten vårdar, har intuitiva sympati. KRÄFTAN är känslosam och får stor tillfredsställelse av att omhänderta, vårda, sympatisera medmänskligt i sitt initiativ att söka känslig och själslig aktion. SKORPIONEN söker stabilisera den intensiva och djupare transformation i liv/ död. FISKARNA drömmer och att förverkliga illusioner, och är intuitivt närvarande lärande 💦🌊

Hälsosamt vatten är att lära sig sätta gränser, hjälpa till, vara empatisk, anpassningsbar. Ta hand om dem runtomkring dem, vårda, heala, och forma medkänsla, och skapa ett lugn och harmoniskt dynamik. 

Baksidan och ohälsosamt vatten verkar som en känslosam bergodalbana, lugn ena dagen och turbulent den andra, verkar överbeskyddande, klängig, krävande/ behövande, hjälplös, offer, martyr, hemlighetsfull, desorienterad, Kan inte sätta egna gränser och är ovilligt följsamma. Närmare till missbruk i sökandet efter illusorisk dimension.

🌊💦

Det yttersta är att vara som vatten då det ger liv till allt levande, utan att kräva ersättning eller uppmärksamhet.
Utan följer ödmjukt till de lägsta nivåerna. Inget är svagare än vatten. Det till trots – för att överkomma svåra prövningar, inget kommer förbi det.
– LAO TSU

Om vi upplever att vatten inte är kraftfullt är det bara att tänka dig kraften i ett vattenfallet eller omställningen av oceanen vid hög och lågvatten.

#water #vatten #cancer #scorpio #pisces #kräftan #skorpionen #fiskarna #elements

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: