En andra chans – Svart nymåne i Kräftan

Undrar du också var månen är? Månen är svart, och för andra gång är nymånen i Kräftans stjärntecken, och eftersom den här är just andra gången som nymåne kommer i kräftan kallar man det Svartmåne under måndag den 20 juli, 19:32 CET.

What time is it? ASTRO TIME!!!

Svart Måne – kan komma i olika former antingen är (Black Moon) den tredje nymåne i den astronomiska säsongen där med fyra nymånar eller den andra nymånen i samma soltecken. Som den här. De kommer tillbaka som svart i kräftSol med kräftMåne

Att manifestera, eller sätta sina intentioner är det som är tanken med nymåne. Inte kanske bara göra om och göra bättre, men eftersom det är än en gång en kräftmåne är det speciellt framgångsrikt att just göra om och göra bättre hemma, med familjen, hur du är som förälder och hur du tar hand om Dig själv, och de runt om kring dig. Njut av hemmatiden. Speciellt med tanke på världens omständigheter så handlar det om att lägga extra fokus på, och ta vara på tiden med och runt familjen, dina relationer, ditt sammanhang, och aktiviteter runt och i själva hemmet. 

Samtidigt uppmanar oss att ta egen tid att reflektera, ges en dra chans att, se om våra egna fysiska kroppar, hur bekväm känner du dig i själv? Vad gör du för rutiner idag som hjälper dig och som ger dig återhämtning och kraft? Sätter du upp regler och ger tid till dig själv? Behöver du vila, eller vila mer? Lyssna på den vägledning kroppen ger dig? Ge tid för egenvård, tid för återhämtning och ta hand om vår hälsa.

Ta vara på dig nu när du fått en andra chans och det handlar om dig. För Dig.
Double Trouble eller Ta vara på dig nu när du fått en andra chans och det handlar om dig. För Dig.

Möjliggör att njuta av de lediga stunderna ihop med dig själv eller de runt om dig, speciellt nu när det är sommar och tiden ges för mindre stress runt vardagspussel.  Skapa gärna en ritual runt det som du ska lägga fokus på. Tydlig gör dig själv i sammanhanget.

Nymåne ritual – Här är fyra hanterbara steg för att skapa dina New Moon-avsikter.

Bestäm om ett mål som du kan nå inom 29 dagar, en måncycle. Granskning sker logiskt vid fullmåne ritualen… återkommer om den.  Det kan vara något som verkligen kan realiseras i en måncykel. Men du kan också ha ett större, långsiktigt mål. Om du arbetar med ett riktigt stort mål som kan ta tre månader eller till och med ett år, kan det att göra överväldigande mycket mer realistiskt om du delar upp det i cykler på 29 dagar.

– Ta reda på hur tecknet på den nya månen kan hjälpa dig att nå ditt mål.

– Arbeta med månfaserna för att hålla jämna steg med månen.

– Ställ in en daglig avsikt som använder egenskaperna hos det dagliga månskylt för att hjälpa dig att nå ditt mål.

Låt mig hjälpa dig med ditt Moon, Sun-tecken. Boka en första födelsekarta-läsning via Astrolog Anette på Facebook, innan du känner dig intrasslad, fångad, eller bara uppsnörd….

Intrasslad, uppsnörd eller bara upphängd...? 
Dags att kika och lära känna dig själv - boka tid för DIn unika födelsestjärnaläsning.

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

En tanke på “En andra chans – Svart nymåne i Kräftan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: