Lejonsäsongen står för dörren, 22 juli till 22 augusti, 2020

Lejonet anses vara det varmaste och mest generösa tecknet bland alla stjärntecken. Det mjukaste och minst impulsiva av alla eldtecken. Lejonet eller Lejoninna, har en nobel kvalitet och naturlig ledarskap och kommer sannolikt inte att göra något som de inte tänkt göra. Obota romantiker, passionerad, högljudd, och älskar drama. Teater och drama är varför Lejonet ofta hittar sig ”oavsiktligt” eller ”oväntat” i centrum, av egen maskin eller med andras hjälp. De är oväntat blyga eller osäkra men naturliga underhållare och ledare med värma i självsäker natur.

Lejonets lojala karaktär är starkast som försvarare, eftersom de känner ett naturligt ansvar gentemot de svaga. Det är en anledning varför Lejonet ofta har kallats den mest lojala, av alla stjärntecknen.
Lejonet är orädd, omöjligt att utmana, och deras enda svagheter är att vara rädda och aggressiva gentemot dem de står inför.

ELD tecken (Väduren, Lejonet, Skytten)

När solen är i ett eldtecken, finns överdriven energi, rak sanning med en underhållande personlighetstyp. Den egna Energinivån ökar genom att göra mer och att ge energi vidare.  Utmaningen är oftast att kunna koppla av; utom i handling. Din vitalitet och passion lämnar aldrig ett tråkigt ögonblick. Lejonets lojala karaktär är starkast som försvarare, eftersom de känner ett naturligt ansvar gentemot de svaga. Det är en anledning varför Lejonet ofta har kallats den mest lojala, av alla stjärntecknen. Egentligen är det mer att de kräver mer än de ger. Lejonens värsta drag är falsk stolthet och arrogans och de prioriterar det som får dem att må bra. Pressade Lejon har svårt att kompromissa eller se likvärdighet. 

Lejonets lekfulla konkurrenskraft gör det svårt att tvinga dem till en konflikt eller in i ”gråzonen”. Uthållighet och envishet är en sida lekfullhet och clowneri den andra.

Lejonet är orädd, omöjligt att utmana, och deras enda svagheter är att vara rädda och aggressiva gentemot dem de står inför. Detta ger dem ett ögonblick innan de tacklar världen med värdighet och respekt.

Lejonet. Från Hevelius, Firmamentum, 1690.

Lejonet skapar en säker trygg plats. De är hårt skyddande av sina nära och kära och kommer ofta att adoptera människor runt sig som sina ungar. De är modiga och lugna i sin inställning till hot.

Jag är som SOL. Uppför mig som MÅNEN och tänker som MERKURIUS. Mitt uttryck är MARS, söker kärleken som VENUS. Jag tar rollen i livet som ASENDENTEN din Rising sign

Du borde vilja veta mer om dig själv. Det är dags nu. Boka din födelsestjärnläsning via hemsidan.

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: