Augustifullmåne i Vattumannen den 3/8-2020

Vacker och glödande gulorange fullmånen i Vattumannen  ser du både tre dagar före som efter, men när Månen stiger över den sydöstra horisonten den 3 augusti cirka 30 minuter efter solnedgången en kort spektakulär orange liknade orb.

Den här fullmånen inträffar måndagen den 3 augusti 2020, klockan 11:59 CET, och kallas även Sturgeon Moon, uppkallad efter sötvattensfisken som finns i sjöar och floder i Nordamerika. Det är också känt i Sverige som Kornmånen eller Störmånen efter fiskarten allt i samspel med Bondepraktikan.

Vattumannen är ett stjärntecknet som är känt för att vara oberoende, unikt och humanitärt… Den här fullmånen kommer inte att känna sig lika känslomässig som andra fullmånar gjort tidigare, eftersom Vattumannen inte är direkt emotionellt tecken – det är mer sval, distanserad, kopplar från känslighet eller finare sagt mer avslappnat. En känsloläge vilket kan ge en rätt välkomnande energi som passar fler.

Fullmåne i Vattumannen handlar om att bryta sig fri från gamla villkor. Titta och hitta in i framtiden. Se (allt/ det flesta) utmaningar från annan vinkel, på ett innovativt och mer unik sätt. Nyttja den egna medvetenheten, situationer framåt handlar om att bryta och medvetet välja sinnesstämning, koppla intuition, kanske t o m telepatisk  innovation för att förflytta oss till ett lyckligt tillstånd. Det finns en tid att mata till det globala sinnets enhet i en naturlig mening. Flyttar in i Age of Aquarius – Vattumannens tidsålder även om det går långsamt, långsamt. När Saturn flyttar in Vattumannen igen i december är det för gott och helt klara blir vi 2024 när Pluto flyttar in i Vattumannen. 

Det är långtidsperspektiv som verkligen aktiveras av denna fullmåne. Känn dig tacksam, tag djupa andetag och medvetet jobba på att höja din egen frekvens och se dig nu framåt som en förändringsagent.

Vattumannen är förändringsagent, tänker i annan perspektiv och tenderar att ha mycket ”is i magen”…

Vattumannen styrs av Uranus (Uranus som nu är i Oxen) Det handlar om att vi måste vakna till en ny verklighet – Aktiv brytning från den gamla tiden. Medvetenheten med större spänningsområde kopplat till rättvisa. Detta är inte rättvist. Dags för folket/ kollektivet att inse att detta inte är varken riktigt eller står rätt till. Ekonomisk status fungerar för miljö eller resursmässigt sett. Merkurius ligger i opposition mot stellium (saturnus, jupiter och pluto) i Stenbocken. Du måste vara tålamodig och att allt tar sin tid men nu börjar bitarna falla på plats. Nu är det dags att ändra tidigare rutiner. ta bort det som inte funkar och vara med och förändra eftersom du är en del av förändringarna är i  himlen. Polariteter är till sitt yttersta extremt. De förskjuter oss längre och längre ifrån varandra. Det här är en explosiv känsla eftersom planeterna är nu positionerad i fasta stjärntecken. System som inte längre fungerar ska ersättas. Girighet ska bort. Nu är det tiden som ger oss den nya riktningen. Denna fullmåne föreslår Frihet. Universella rättigheter att överleva. Systemet måste ändras. Uranus i Oxen är kopplat till jorden, maten i äter och som vi vet  måste vi förändra och ta bort alla miljöstörningar som skapats under många år mot Jorden. Vi ser mycket industriellt motstånd det är olyckligt hur det blivit. Nu är det vår tid att se till att frågorna innovation och möjligheterna framåt adresseras. Ändring av gamla till nya hållbara vanemönster. Du borde känna dig rastlös och hoppfull och se dig som är den del av förändringen.

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: