Fullmåne Fiskarna – en Drömmande Pragmatiker

FULLMÅNE i Fiskarna flyter in som de sista dagarna att bada i havet. Titta upp på himlen nu, precis nu, så ser månen helt full ut eftersom den går in exakt i fullmånen den 2 september kl 07:23 CET och speglar mitt emot Jungfruns sol. Den här kombinationen beskrivs enklast som den “Drömmande Pragmatikern”. Det här kan även kännas helt åt andra hållet och en sämre sida kännas mer som en desillusionerad självkritiker. 

Om du har känt dig vilsen kan Fullmåne i Fiskarna att hjälpa dig att hitta din kompass, men det är fortfarande upp till dig att ta det första steget. Ett av dessa steg är det som en försoningsövning för att släppa loss det som har fångats upp av vårt ego.

Det är dags att ändra det kollektiva tillstånd av förtvivlan och hopplöshet där fullmånen kommer att belysa den väg vi behöver ta för ändringen. Särskilt när vi befinner oss vid höstdagsjämningens avgrund, den dag då mängden av våra tillgångar, ekonomi, kärlek och liv kommer att bestämmas. Ju mer vi förbereder oss, desto bättre blir resultatet. Det finns många berättelser skrivna i stjärnorna, inklusive dina egna, men du har alltid förmågan att antingen överskrida eller acceptera. Alla förvirrade känslor kan rensas upp under de här 48-timmarna under fullmånen.

Vi tittar på aspekterna av denna fullmåne för att se vilka arketyper som är i aktion. Den här fullmånen kommer med många olika astrologiska mönster som både förklarar och försvårar med alla består av två eller flera planeter i opposition som är kvadratur av en eller flera andra planeter. De tenderar att komplicera saker faktiskt. Nu är det dags att se över våra rädslor. det finns många sår kring maskulinitet, yang och aktiva energier kommer upp.  Det är i allmänhet bra att överskrida komplicerade konstellationer och bra att acceptera konstellationer som ger gåvor och välsignelser. Fullmånen i Fiskarna kommer att lysa ljus på evolutionens väg och trygghet för att finna rätt väg.

Det är också en skördemån, vilket innebär att det är dags att samla det som förvärvats sedan Väduren från 20 mars 2020, och ta vara på det vi kan ha nytta av framåt – samtidigt göra oss av med det vi inte längre behöver. 

Fullmånen hjälper oss att rensa bort det som blivit upphöjt i ett mer själviska beteende. Det är en så viktig fullmåne eftersom det är den sista vi kommer att se innan höstdagjämningen. Eftersom vi alla lever vår egen verklighet, ungefär som att titta på tv. Du har din egen show – och det är vad du tittar på. Vad uppfattar vi och hur reagerar vi på vår egen show? Här erbjuds vi den fria viljan, och även om den representerar den frihet vi söker så skapar den också ödets trådar och därmed blir och känner vi begränsningar. Exempelvis så finns det bara så många alternativ för huvudpersonen i varje show.

Många gånger i vår verklighet avviker vi från vår sanna väg i strävan efter någon egotripp eller egna hallucination. Skillnaden ligger mognaden av vår äkta riktning natur eller att envist pilla bort skorpan på gamla sår. Tanken är att det finns en sann väg, eller den viktigaste vägen en samtidigt egots val. Där egot är ”mitt” sätt och är helt styrt av ego-vägledning. Den med enklaste och mest använda . Vi kan se det även i andliga kretsar som missförstår och ersätts med något man saknar. Den sanna vägen är det sätt som styrs av intuition och det väsentliga jaget. På denna väg blir livet enkelt, så länge individuella motståndet, egot, överges. Hitta din sanna väg genom att lära känna dig själv. Allas livsläxa är utpekad med Saturnus. Du kan inte välja, du kan streta emot men i slutet tar auktoriteten över och du följer din utvalda och bejakande väg. 

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

BOKA IN DIN LÄSNING <klick>

.

.

.

☀️

#astrologylove #sun #moon #water #vatten #picsesmoon #virgo #fullmoon  #picses #fiskarna

#astrologyanette #astroreading #lifemapping  #sunmoonrising #sol #måne #ascendent #födelsestjärnkarta #birthchart #soulsearching #findingself #lifecoach #esotericastrology #horoskop #stjärnornasspråk

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: