Analys om Grand trine i Vatten

Water bubbles

Man pratar i Astro-världen om att 2020 har en otrolig kraft att komma förändra det mesta vi känner till idag. Såklart man kan läsa in vad som helt i mycket efter faktum men just idag så känner jag mig oerhört trött… seg och inte alls inspirerad. Tänkte att själva Mars i Väduren skulle bjuda på “åka av” men det är mer som avslagen kolsyra… psst.. ni vet? En del av många.

Öppnar upp och ser hur det står på himla valvet, och såklart finns det en fin Grand Trine i Vatten. Ok, tänker du vad betyder det. Joo men exakt, tack för frågan. Den ör som en oerhörd gåva att vara tilldelad harmoni mellan planeter i ett och samma element i din stjärnkarta. Planeter som pratar mellan varann i samma element (vatten, jord, luft, eld) är enkelt och oftast är det en enkelhet i det. Men vad är det vi säger om lärandet? Ur prövningar lär vi oss mest om oss själva, och de runt om.

Du hittar tidigare beskrivit det, om än kort men utförligt vad elementen betyder i bloggen och på Insta (@astrologyanette) Tidigare i veckan om just Vattentecken hur vi agerar och reagerar. Lite så är det så atmosfären pratar till oss.

KRÄFTAN är känslosam och får stor tillfredsställelse av att omhänderta, vårda, sympatisera medmänskligt i sitt initiativ att söka känslig och själslig aktion. SKORPIONEN söker stabilisera den intensiva och djupare transformation i oss själv, sexualitet, intuitivt.

FISKARNA drömmer och att förverkliga illusioner, och är intuitivt närvarande lärande, ändrar sig med andra och är lite gränslös. Fåordig som under vatten.

Jag känner mig hur som handlingsförlamad idag och helt kraftlös. Till saken hör att jag har en utmaning att hantera vatten, lugnet, stillheten. Vila. Det ät nog det svåraste. Att vila. Hur gör du? Vilar du, eller äter du socker och berocca? Extra allt och hoppas inspirationen kan pressas fram..?

Min dag började med promenad, några möten över zoom, och var helt slut, sov middag – händer en gång om året… och tog såklart några choklad bitar, drack kaffe, berrocca, citron honungsvatten med mynta, käkade frukt och grönsaker… ”Vips” vid 19 kom inspirationen tillbaka och jag kunde slutföra både bokföring sista företags deklarationerna och skriver nu klart inlägget… tre planeter i vatten är inte min bästa kombo… blir mer som ånga.. vatten på het sten, ånga.

Authors note: Inser att inlägget är något försenat då vid publiceringstillfället då vi känner av en Grand trine i Jord… som är något helt annat…. kommer ett sådant inlägg… framåt…
#water #vatten #cancer #scorpio #pisces #kräftan #skorpionen #fiskarna #elements

.

.

#astrologylove #astrologanette #astroreading #lifemapping #sunmoonrising #födelsestjärnkarta #birthchart #soulsearching #findingself #esotericastrology #astrologyanette

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: