Skorpionsolen är här – dags för djupdykning

SOLEN flyttar in i SKORPIONEN tidigt på morgonen den 23:e oktober 2020 

och när Skorpionsäsongen börjar tiden att dyka in i livets djupa, avslöja vad som är gömt i mörkret och möta rädslor med ljus. Skorpionsäsongen kan vara intensiv när den börjar. Använda energin för att bygga styrka. Ta tiden för att gräva seriöst och djupt för att komma under ytan. Den här tiden varar ända fram till den 21:a november 2020, så ta vara på tiden och jobba med det dolda det som behöver lyftas upp.

Tiden är till för djupa känslor och dyka ner i det dolda. Känn, förstå, och njut av sex, djupa överintellektuella tankar om andra livsdimensioner, det dolda det som varit i andra dimensioner. Kraftfull känsla av om folk ljuger eller pratar bredvid mun – gör er icke besväret att övertyga – ni är genomskinliga framför en Skorpion.

Skorpionen är ett Vattentecken som aktiveras och hetsar fram reaktioner men är själva oberörda. Det brinner en eld inom Skorpionen, i det fördolda – ett vatten som är närmast kokpunkten. Intressen som mystik och allt dunkelt och dolt passar Skorpionen skugglikt dolda och hemliga.  Dold och kraftfull är svårt att leva med. Omfamna, hantera de katastrofliknande lägena och inse kraften att hantera och äga krissituationer. Se till att du känner igen kriser och leta inte upp dem om de inte är ditt att lösa. Att koppla in på det djupa relatera och hitta din roll. En skorpion blir en fantastisk detektiv, någon som inte stannar upp utan letar så djupt det bara går.

En sann Skorpionen agerar via och ur kriser häftigt, känslomässigt, nästan drastiskt och plötsligt. Är perfekt på att hantera kriser och rent av fruktansvärda situationer. Såväl födelse och det som sjukdom och död hör till. De allra innersta behoven och hemligaste drömmarna, sexualitet och våldsamheter. Kaoset innanför den släta ytan.

Tiden kan verka som om Skorpionen på ytan är märkvärdigt oberörd, men inåt vävs farliga drömmar och fantasier där dragningen till det absurda och giftiga. Kända för att älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst under extrema lägen.

Som fast (fixed) stjärntecken, syftar det på envishet och visar Skorpionens passion men inte så mycket i deras egna känslor utan i omgivningen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor, men själv bevara ett synbart lugn.  Se till att inte överdriva djupdykningar i alkohol, droger, spel om pengar – det ligger nära tillhands att önska vara och verka i annan en värld eller dimension.

Halvmåne i Vattumannen – första MÅNKVARTERET 

Under första kvarteret, i folkmun kallad halvmåne, kan vi från jorden se att hälften av månen har blivit upplyst. Månens uppgång är runt mitten av dagen och nedgången sker runt midnatt. I norra halvklotet på jorden, där vi befinner oss, är högra delen av månen synlig, medan på södra halvklotet är den vänstra delen synlig. Detta beror på att södra halvklotet befinner sig ”upp och ner” och därmed ser månen från motsatt håll från oss. Nära ekvatorn är månen istället liggande där den övre delen är ljus efter månuppgången, och den nedre delen är ljus innan månens nedgången

24:e oktober 2020 – Venus (Virgo) triagont Saturnus (kvar i Stenbockens tecken till den 17:e december)

Dags att njuta mer av att vara disciplinerade och få saker och ting gjorda, eller ur händerna. Känna dig mer ambitiös och driven för att nå målen och lyckas, och mål kan eftersträvas med entusiasm. I relationer kan du vara mer ansvarsfull med dina nära och kära och ta med stabiliserande energi.

25:e oktober 2020 så står Skorpionsolen precis intill Merkurius (konjunkt i Skorpionen) Aspekt för samman Solen med Merkurius i Skorpionen medan Merkurius är i retrograd. Detta är något som kallas Inferior Conjunction, och det anses faktiskt vara en fördelaktig tid under Merkurius retrograd. Mest fördelaktigt är att använda den för att starta något nytt att fokusera på de närmaste 6-8 veckorna.  Skorpionen skapar utrymme att utforska och starta den egna eller gemensamma transformation och att söka efter lösningen framåt.

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#astrologylove #sun #scorpio #water #vatten #skorpionen #elements

#astrologyanette #astroreading #lifemapping  #sunmoonrising #sol #måne #ascendent #födelsestjärnkarta #birthchart #soulsearching #findingself #lifecoach #esotericastrology #horoskop #stjärnornasspråk #mentor #debrasilvermanastrology #appliedastrology 

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: