HALVMÅNEN sker i Lejonet under SOLEN i Skorpionen

HALVMÅNEN går upp 21:58 den 8:e november i Stockholm. Det var klart över Kungsholmen och jag såg både Venus, Saturnus och Jupiter kring middagstid.

Ok så halvmånen kan gå två vägar. Situationen du befinner sig i är värd att låta vara oförändrad. 

Den andra vägen är att du känner att du sitter fast i någonting. Är det så att situationen du befinner dig beror på att du inte vill förändra… envishet kan stoppa nödvändig ändring, samtidigt ger det tid för egentid och reflektion. 

En Avtagande halvmåne och i det tredje kvarteret som inträffar när den andra halvan av månen lyser jämfört med första kvarteret. På dagen för tredje kvarteret sker månuppgång runt midnatt och månnedgång sker mitt på dagen.  

Halvmånen kommer i FAST (Fixed) tillstånd och är detsamma som det oföränderliga. Ovilja inför förändring är typiskt för det fasta. Viljan att bevara gårdagen till morgondagen, ett för status quo. Det fasta vill varken bestämma eller bestämmas över, utan är tillfreds som det är. 

Månens faser beror på positionen av både solen och månen i förhållande till jorden. När månen kretsar kring jorden förändras månens utseende beroende av hur ljuset från solen reflekteras av månens yta. Förändringen ger oss en indikation på månens framsteg i måncykeln, månfaser.

LEJONET – har nyckelordet VILJA och det starka jagets stjärntecken. Den dominanta individen, som alltid först ser till sina egna behov och önskemål. Självupptagen, passionerad och älskar uppmärksamhet och utstrålar stolthet, storhet och personlig makt. Man kan säga att Lejonet är zodiakens kungliga stjärntecken, som vill härska och dominera sin omgivning. Stor passion, driven med självförtroende, stark beslutsamhet, och bemästrar att befalla och organisera, en ledartyp.

Lejonets världsbild är med sig själv i centrum. De har en förmåga att skärskåda sin omgivning, men svårigheter att se sin egen roll klart. Viljan är den kraft som driver Lejonet med sig själv och för sin egen skull. Men där makten är känner sig Lejonet nöjd, blir generös och storsint: ”Det blir som jag har sagt”… Prata gärna och ofta om vad de tycker, tycker om eller inte. 

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#astrologylove #halvmåne #lejonet #skorpionen #eld #vatten#elements

#astrologyanette #astroreading #lifemapping  #sunmoonrising #sol #måne #ascendent #födelsekarta #birthchart #soulsearching #findingself #lifecoach #esotericastrology #horoskop #stjärnornasspråk #mentor #debrasilvermanastrology #appliedastrology 

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: