11/11 Mästarnummerdagen – Glad 11/11

Nummer 11 betraktas som ett masternummer i numerologi och har en mycket kreativ vibration som möjliggör avsikter, mål och önskemål att manifestera med större lätthet.

11 tros också vara antalet andliga uppvaknande och kan hjälpa till att aktivera högre medvetandetillstånd. När du ofta ser 11:11 på klockan, eller när du dras till mönster för siffran 11, kan det indikera en kommande förändring eller en andlig uppvaknande.

Änglar, andliga guider och universum använder också siffror som ett sätt att ansluta och kommunicera, och 1111 används ofta av gudomliga varelser för att hjälpa dig att peka i rätt riktning och för att belysa vägen framåt för dig.

1111 handlar i huvudsak om att komma i linje så att du kan gå din högsta väg och bli en vibrationsmatch för allt du behöver, vill och önskar.

Vilket betyder att den 11 november till den perfekta dagen att göra en ritual eller till för att tänka på vad du vill föra dig framåt i ditt liv. Meningen med Livet. Det vi tänker korta stressade tanka om att vi borde vet och vara lyckliga. Trots det så skaver fråga som ett hack i en LP (skiva).

Vi guidar dig gärna som Astrologer för det syns tydligt i kartan på var du kan vara på väg, alltså din Norra Nod och Saturnus indikerar din livsutveckling. Boka en Läsning via FB eller email.

Några tips på ritual som du kan använda för inspiration. Såklart är bästa öppning för att göra ritualerna  kl.11.00, 11.11, 13.11 eller 11.11 den 11 november —>

Steg 1: Börja skriva i fritt flöde i 11 minuter om alla saker som ger dig glädje i ditt liv. Detta kan inkludera saker som för närvarande ger dig glädje eller saker som du vill ta med dig i ditt liv i framtiden. När du skriver fritt flöde är tanken att fortsätta skriva utan att lyfta pennan från sidan. Även om du inte vet vad du ska skriva, håll pennan i rörelse genom att skriva kluddrigt eller vad som helst som kommer till dig. Låt dig själv skriva vad som helst för att hålla igång just pennan.

Steg 2: När du har skrivit i 11 minuter, gå igenom det du har skrivit och markera alla nyckelaktiviteter eller känsloord som sticker ut för dig. Vilka viktiga saker vill du ta med i ditt liv framåt? Dessa ord och/ eller aktiviteter kommer att ge dig ledtrådar till var du behöver fokusera din energi och tid.

Steg 3: Välj 3 av de ord eller aktiviteter som känns bäst för dig just nu och skriv ner dem på ett separat pappersark. Lägg nu handen över ditt hjärta och upprepa för varje – ”Jag ger mig själv tillåtelse att känna / göra ……. Jag ger mig själv tillstånd att ta med mer av denna energi in i mitt liv från och med idag.”

Steg 4: Stäng nu dina ögon och visualisera hur ditt liv kommer att se ut när du tar in all denna vackra energi. Se dig själv uppnå allt du vill och känna dig glad och glad. Meditera över detta i 11 minuter.

Steg 5: Med din vision i åtanke, skriv en tydlig avsikt för vad du vill manifestera i ditt liv. Försök att fånga kortfattat vilka känslor och saker du vill ta in i ditt liv i en mening. Detta hjälper dig att skicka en tydlig önskan till universum. 

Här är några exempel – 

”Min avsikt att gå framåt är att få mer avslappnad och fredlig energi in i mitt liv så att jag kan känna mig inriktad och ansluten till min högsta väg”

”Min avsikt att gå framåt är att ge mig själv tillstånd att spela och känna mig ung och glad igen.” 

”Min avsikt att gå framåt är att lyssna och hedra min intuition så att jag kan gå vidare i min karriär och få in mer överflöd.”

”Min avsikt att gå framåt är att öppna mitt hjärta för ny kärlek och att dela nya minnen med en annan.”

Det finns inget rätt eller fel när det gäller din avsikt, bara försök att uttrycka det på ett positivt sätt. När du har tänkt att ha det någonstans så kan du se det regelbundet eller säga det högt några gånger.

Steg 6: Placera dina händer i bönläge, tacka dina Guider och Änglar och avsluta med mantrat – ”Jag är inriktad, jag är en, jag skapar livet på min högsta väg där alla mina önskningar uppfylls. Tack. Tack. Tack.”

Lycka till med Dagens och kommande övningar för 11:11-dagen

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#astrologylove #numerology #sol #scorpio måne #jungfru #elements #water #earth  #astrologyanette #astroreading #lifemapping  #sunmoonrising #sol #måne  #uppstinagde #födelsekarta #birthchart #soulsearching #findingself #lifecoach #esotericastrology #horoskop #stjärnornasspråk #mentor #debrasilvermanastrology #appliedastrology #masternumber #1111 #guide #angels

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: