Magiska talet 13 – fredag den trettonde

Det magiska talet 13 är odelbart och anses ofta vara ett magiskt tal och har i olika tider och på olika platser förknippats med både lycka och olycka.

Enligt folklorhistorikern Donald Dossey har den olyckliga karaktären av siffran ”13” sitt ursprung i en nordisk myt om 12 gudar som äter middag i Valhalla. Trickguden Loki, som inte var inbjuden, anlände som den 13: e gästen och ordnade för att Höðr skulle skjuta Balder med en pil med mistel. Dossey: ”Balder dog och hela jorden blev mörk. Hela jorden sörjde. Det var en dålig olycklig dag.” Denna stora händelse i den nordiska mytologin fick nummer 13 att betraktas som otur…

Meanwhile som man säger i filmerna… så går Mars äntligen direkt vid 15° Väduren (12/11). Det har varit en lång åktur, för Mars i Väduren menar jag bokstavligen en ordentlig ”åktur”.

Normalt kan Mars i Väduren inte stänga av sin kraft från sin stjärntecken som är allt för action. Men har varit nersaktad och nylösningsorienterad kan det vara slitigt. Mars har lärt sig nya sätt att göra saker, och “alla” är redo att ”gå vidare”. Utan vi har varit tvungna att anstränga oss för att få saker gjorda. Vi har alla jobbat oerhört hårt sedan mars… så lite kosmiskt kul är det ändå.

Jupiter, Saturnus och Pluto i Stenbocken handlar om att skriva nya regler. Konjunktionen äger rum vid 22 ° Stenbocken, samma grad som den sista Saturn-Pluto-konjunktionen i januari. Det finns inga tillfälligheter: Åter igen så ger Kosmos oss ett viktigt budskap och  uppmanar oss att vara uppmärksamma på återkommande och upprepande mönster. 

Fredag den 13:e

Jupiter är i orb med konjunktionen, och ger en positiv känsla till det som än äger rum: Överflöd och Uppmuntran att tro på en högre ordning och att allt som faller sönder kan skapas på ett mycket bättre sätt.  Aspekten vi ser är förknippad med en otrolig mängd inspiration: Jupiter-Pluto-inriktningen ger oss den motivation vi behöver för att bygga nya strukturer och system med autentisk mening. Pluto, som Mars högre vibrationsuttryck, uppmanar oss alltid att anpassa vårt viljestyrka och instinktiva uttryck till vår själs begär och vårt verkliga syfte.

När Jupiter och Pluto startar sin nya cykel och kommer inte att träffas igen förrän 2033. Syftet med anpassning är att inspirera oss att bli din och andras Visionär.

Börja med att skriva nya regler. Att du tar tag i dig, dit och det du är inblandad och hitta nya definitioner av framgång. Var aktiv ia att upptäcka nya vägar. Hitta dina egna nya prioriteringar. Se till att du aktiverar dig för en bättre framtid och en hel värld genom att skapa nya beteendestandarder. För hela Kollektivet uppmuntras att verkligen systematiskt ändra föråldrade hierarkier, traditioner, normer och ordning –

UPP! UT och Aktivt skapa något mycket och absolut bättre för Alla framåt!

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#astrologylove #sun #moon #scorpio #water #vatten #skorpionen #elements #mars #jupiter #pluto #friday #fredag13

#astrologyanette #astroreading #lifemapping  #sunmoonrising #sol #måne #ascendent #födelsestjärnkarta #horoskop #birthchart #soulsearching #findingself  #esotericastrology #horoskop #mentor #debrasilvermanastrology #appliedastrology

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: