Skyttsäsongen är här – Glädje och Eld i himlen.

Solen flyttar in i härliga Skytten den 22 november, och stannar till den 21 december, 2020. En hel månad av solig, sprallig, och positiva energi. Det är bara att suga i sig av den positiva energin för det har varit en tung period av drama, kaoslika oklarheter, och nu kan vi pusta ut. Energi vi kommer in i handlar om sinnesexpansion, lusten att utforska den något överflödiga attraktionskraften med stora penseldrag. Det är mer som om framtiden knackar på och de himmelska dörrarna öppnas upp och en våg av positivitet sköljer över (oss) det kollektiva medvetandet.

Många av oss har en ”less-is-more”-filosofi. Men när Jupiterstyrda Skytten är med handlar det mer om ”mer är mer”-motto. Skyttar vill se, uppleva, smaka, känna, och ha Allt. Energin kan uppfattas som lite för mycket för flera av de andra stjärntecknen – en ofta missförstådd energi.

Skytten i Solen styr vår känsla av vår identitet och självuttryck. Tänk så här: Ditt eget soltecken är kärnan i din personlighet – vem du är på den djupaste nivån. När solen rör sig genom varje stjärntecken under det astrologiska året kan våra personligheter ta sig an kvaliteter som är förknippade med det stjärntecken som vi rör oss igenom. Skytten styrs av den välvilliga planeten Jupiter, som handlar om expansion, överflöd, glädje.

2020 har verkligen varit ett utmanande år och det är dags att vi öppnar upp mot ljuset nu när Skytten bjuder på glädje, ärlighet och ger oss närhet till skratt. Om Du är redo att ta emot världen med storm och anamma möjligheter då är det din tid. Skyttar verkar ofta lite för bekymmerslösa och litar på sin lyckokänsla. Eftersom Jupiter är en välvillig och givande planet, har detta tecken en naturlig fördel för tur. Den optimistiska synen som Skyttar har känns ofta som kaotisk för mer jordade tecken.

Elden som styr Skytten passar fint in med elementet av Passion, Kreativitet och Impulsivitet. Elden uppmuntrar Skyttar att leva ut stort och som om aptiten aldrig tar slut. en konstant jägare på filosofiska stora frågor om andra dimensioner och religioner. Det är frågor som aldrig tar slut. Med Solen i Skytten så är det mest föränderligt flexibla och anpassningsbara tecknet i astrologi. Skyttens eldiga natur kan förändras som dess miljö gör, och detta tecken kommer sannolikt att gå dit vinden tar dem.

Skytten gör sitt eget öde. När detta tecken riktar pilen mot ett visst mål kan du vara säker på att de kommer att nå målet. Det är dags för dig att damma av din pil och båge och bestämma vad du vill rikta dig på.

Skytten är en risktagare. Du har antagligen hört den här frasen tidigare: “Lycka favoriserar en risktagare.” Det har aldrig varit tydligare än nu. Med solen i Skytten uppmuntras du att göra djärva drag och motstå lusten att skrämma dig bort från det du verkligen vill ha. Vidta åtgärderna och ta risker.

Skytten vet när det är dags för avslut där modig är ett nyckeltema under den här perioden, för det är viktigt att inse när det inte går att komma vidare. Avsluta dåliga förhållande, jobb som inte funkar, och sluta med dåliga vanor. Dags att välja större och bättre vägar.

Skytten har en utmaning – det är inte alltid lika lätt som det ser ut. Använd tiden och utmana dig själv mentalt genom lärande och fysiskt genom träning eller äventyr.  Använd energin och driva dig själv mot dina mål.

Skyttar gillar att ha kul. Den Jupiteriska optimistiska energin gör att du måste ha kul medan du når dina mål, allt för att inte tröttna och med det bli känslomässigt utmattad. Jupiter skickar positiv energi din väg, så omfamna den och låt dig vägledas mot nya äventyr och upplevelser – optimismen kommer leda till ännu mer tur, överflöd och expansion.

ELEMENTET – ELD 

När vi lär oss om oss själva öppnar det upp en nyfikenhet att förstå hur andra reagerar i olika situationer. Så vi ha en värld av förståelse att vi regerar olika via de fyra elementen vi givits genom vårt födelsetid och ett av de astrologiska soltecknen. 

ELD (väduren, lejonet och skytten) reagerar snabbt, spontant och kan verka aggressiva. Starkt engagerad och högljudda. Det är svårt att inte bli “smittad” och dragen till en eld-persons entusiasm och kraften att starta eller förändra, sin upptäckarglädje och nästan barnsliga aptit på livet. 

Skyttens specifikt har en rätt grov mun – A ”Sailors mouth” på engelska. Överdriver en del för att göra en poäng men är ärliga och spontana. Det finns inte ett ögonblick lämnat åt sluten för att höja stämningen med korta rappa repliker. Bästa ståuppkomikern.

Eldpersoner underlättar för dem själva när de inser att de reagerar (oftast) för snabbt, lyssnar inte på andra. Låter inga prata till punkt så förenklar de för sig själva. Att invänta andra och inte ta något som kritik utan lära sig att be om ursäkt. Använd den sprudlande snabba energin av snabbhet utan missförstånd genom att stanna upp emellanåt och lyssna..

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: