BLÅ FULLMÅNFÖRMÖRKELSE i Tvillingen kommer i dubbel mening

Fullmånen i TVILLINGARNA ser vi den 30/11 och är en månförmörkelse (eng: eclipse) där mängden måne synligt förändras under månaden. Månfaser kretsar kring jorden och jorden kretsar kring solen. Allt rör sig. Under en månförmörkelse kommer jorden mellan solen och månen blockera solljuset som faller på månen. Jordens skugga täcker hela eller delar av månytan. Magiskt att följa från jorden när månen är som mest mogen och upplyst.  Fullmånen belyser situationer i våra liv och hjälper oss att inse det vi kanske inte har sett tidigare.

En blåmåne är en sällsynt astronomisk händelse som händer när det finns en extra fullmåne under en säsong. När blåmånen uppträder blir det fyra fullmånar på en säsong i stället för tre. Vanligtvis har en månad en fullmåne, men eftersom kalendermånaderna inte är exakta får fullmånen definiera tiden det tar för månen att bana runt jorden på sina 29.5 dagar. Uttrycket ”blåmåne” är delvis för den blåare tonen och det är en sällsynt händelse som till en sällsynt händelse, som känns igen i uttrycket ”once in a blue moon”…

Den här konstellationen påverkar oss mer eller mindre känslomässigt men är ofta kraftfull. Olika nivåer av känslor beror på fullmånen stjärntecknet. Novembers sista fullmåne faller in i Tvillingens tecken och är Luft element. Luften lättar upp känslorna en hel del. Tvillingens energi kan vara lite överallt, så det här är definitivt en placering att vara uppmärksam för att dra full utväxling.

Att fullmånen sammanfalla med en månförmörkelse betyder att energin kraftfull för en del och mer påtaglig för andra.

LUFT – När vi lär oss om oss själva öppnar det upp en nyfikenhet att förstå hur andra reagerar i olika situationer. Så vi ha en värld av förståelse att vi regerar olika via de fyra elementen vi givits genom vårt födelsetid och ett av de astrologiska soltecknen. 

TVILLINGEN konsumerar otroligt mycket information, jämt, och har många ord och mycket idéer att förmedla. Tänker medan de pratar så idéer formas på sekunden. Bra på att lyssna och ställer bra frågor. 

Känslan under Tvillingens fullmåne liknar en dragkamp. Det är lite push-and-pull-situation mellan vad huvudet och sinnet vill. Medan månen är en känslomässig planet är stjärntecknet kognition eller tänkande, vilket betyder att dina känslor och dina tankar samlas ihop under genomgången. Hitta balansen mellan hjärna och hjärta är vad denna astrologiska handling handlar om.

Tvillingarna styrs av Merkurius, planeten som styr över kommunikation och idéer, vilket innebär att både ditt hjärta och ditt sinne kommer att vara extra aktiva under den här tiden. Aktiviteter som pappersarbete, meddelanden, e-mail, konversationer, ja all kommunikation, lyfts upp under den här transiten.

Symbolen med Tvillingarna kopplas till den dubbla karaktären som tecknet representerar hos detta tecken.De som är födda med framstående Tvillingplaceringar uppleva den här fullmånen mer intensivt än andra – även om det är relativt påtagligt för de flesta.

Som zodiakens tänkare sveper det in över oss för att slutföra den cykel som startade tidigare denna månad med den sista nymånen i Skorpionen. Det förbereder oss framåt att känna oss ännu mer tacksamma för det förflutna. Fullmånen den 30:e november håller oss fram till nästa, som faller in den 30 december i Kräftan. 

Varje fullmåne har potential att förverkliga det som planterades under den förra nymånen. Fullmånen i tvillingarna är inte annorlunda. Oavsett om du planterade frön utan din vetskap eller utövade en nymåneritual för att se till att universum hörde dina önskemål så bör du börja se några framsteg när Fullmånen rullar runt.

Det kommer en ny precis runt hörnet så det är bara att hoppa in i din process den här fullmåne inte annorlunda någon annan. Tvillingen är tecknet som ansluter till kommunikation, idéer och kreativitet är temat kring obeslutsamt vilket uppmuntrar dig att väga alla alternativ. Något som kan vara exakt vad du behöver just nu. Frågan är vad du önskar och vad du ska överväga för att hitta ditt verkliga fokus i livet.

Månförmörkelser förstärker känslor mer påtagligt än någonsin. Den luftiga karaktären sveper in och vi kan fullt ut bearbeta och förstå de känslorna, snarare än att drunkna i dem och hur du närmar dig vissa punkter i livet

Vad ska jag göra vid FULLMÅNE?

1. Manifestera dina avsikter

Medan nymånen vanligtvis är dags att sätta upp avsikter och göra önskningar för framtiden, fördubblar en fullmån och månförmörkelse kraften i Månens energi, vilket gör detta till en utmärkt tid att överväga vad det är du vill locka i ditt liv .

Det är dags att ställa in/ justera dina avsikter för de saker du vill förverkliga, eftersom månen är mogen och villig att ge. Medan du kanske väljer att använda den här energin för att fokusera på vad du vill ta med dig i ditt liv, kan det här vara en ännu bättre tid att tänka på vad det är som du bör tänka på att släppa taget.

Finns det en relation eller en situation i livet som ger dig mer stress än lycka? Finns det en befintlig omständighet som tar mer av dig än den lyfter dig?

Stressa inte. Mycket händer i livet, så känn inte att du måste ha alla avsikter klara eller räknade ut just denna här sekunden. Ta tillfället i akt och sätt bollen i rullning nu. Det hjälper dig att slutföra avsikter och önskningar när Nymånen rullar in om två veckor – Tiden nu är den mest kraftfulla perioden för att påbörja din transformation och manifestation.

2. Håll dig informerad

Tvilling är tecknet som handlar om information. Att samla in så mycket information som möjligt är ett av de bästa sätten att se till att dina beslut är informerade och skapar visdom. Planeten Merkurius styr Tvillingarna och styr kommunikation, enheterna vi använder för att kommunicera där du nu ser mer information från e-post, textmeddelanden och telefonsamtal än vad du vanligtvis skulle göra. Det är dags att läsa mellan raderna och använda den information du samlar på dig klokt.

3. Undersök alla sidor

Tvillingarna är ett märkligt tecken, och Merkurius uppmuntrar dig att vara mer nyfiken än någonsin. Det här är verkligen inte en tid att förbise saker eller ignorera situationer som försöker göra sig tydliga för dig.

Att undersöka varje upplevelse och händelse i ditt liv är också ett bra sätt att fortsätta att fördubbla din slicka och göra det bästa av varje situation. När vi inte är uppmärksamma kan vi missa vissa möjligheter som flyter vår väg. Att hålla ditt hjärta och sinne öppen för möjligheterna runt dig är det bästa sättet att se till att du utnyttjar alla möjligheter som universum ger dig.

Det är också viktigt att komma ihåg att Gemini är ett föränderligt tecken, som är de mest flexibla tecknen på zodiaken.

Så, meddelanden kan visas i många former just nu. Och vad du gör med dem är upp till dig, men det kan hjälpa till att överväga alla sidor av en situation innan du fattar beslut eller vidtar några åtgärder.

Viktigt är att komma ihåg är att all de negativa avsikterna du haft under de senaste fem och en halv månaderna kan visas i ditt liv just nu. Det som verkligen betyder nu är hur du väljer att närma dig nuet. Släpp det som skaver, sätt nya intentioner och framförallt se framåt vad su ska göra för att komma vidare.

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#astrologylove #sun #Sagittarius #fullmoon #gemini #elements #skytten #fire #Tvillingen #air.

#astrologyanette #astroreading #lifemapping  #sunmoonrising #sol #måne #ascendent #födelsestjärnkarta #birthchart #soulsearching #findingself #lifecoach #esotericastrology #horoskop #stjärnornasspråk #mentor #debrasilvermanastrology #appliedastrology 

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: