April, April så Välkommen Energiii !!

Nyckelord i april är tydlighet, energi med full fart framåt. Dags att ta tillbaka din egen kraft, ta tag i, och leva ditt liv med dina villkor! Mars var en ganska blandad kompott av vatten och eld. Högt och lågt vilket skapar mer förvirring än klarhet, som underminerar egen handling – April är rakt på och betydligt mer förenklande. Gör – Fundera inte så mycket. Första halvan av månaden är väldigt ”Väduresk” och tillsammans med Solen, Merkurius, Venus, (och Chiron) som alla är några dagar tillsammans med Nymånen den 10-12:e april! 

Stor skopa med välbehövligt självförtroende för att bryta oss loss från den tidigare 12-månaderscykeln som ger utrymme för nystarten som att börja om – göra om göra bättre. Under andra halvan av månaden blir det ännu mer intressant då Merkurius, Venus och Solen stå konjunkt med Uranus i Oxen … så vi talar om en fyrfaldig konjunktion där Uranus, överraskningarnas planet skaparutrymme för förändring i horisonten!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tortois-hare-mars-in-taurus-.jpg
Haren och sköldpaddan ger oss symboliken för hoppet in i Väduren

Merkurius lämnar Fiskarna den 4:e april och sladdar in i Väduren. Merkurius kommer med en välbehövlig klarhet och intellektuell eldenergi. Du kände dig säkert energislö när Merkurius var i Fiskarna, kommer Merkurius i Väduren att hjälpa dig att bli mer självklar och självsäker. Ja tack!

När Merkurius står invid Kiron 9° Väduren dyker gamla minnen från förflutna gör ont kan dyka upp under denna transitering; istället för att gömma dig från dem, ta tillfället i akt att förstå dig själv på ett djupare plan. Gamla smärtor definierar inte dig, men en del av dig och din egen historia.

NYMÅNE står ny och svart på himlen med 22° i Väduren den 11:e april och känns väldigt ”Väduresk”. Fem planeter är samlade i första huset, Vädurens hus. Nymånen står sextilt Mars i Tvillingen och sextilt Saturnus i kvadratur i Vattumannen och Pluto i Stenbocken. De involverade planeterna i denna lunation har en “nu kör vi” känslan. Naturligtvis är en Vädursnymåne ”väduresk” och manar oss agera som pionjärer, utforskare, att vi tar ställning, och involverar oss i projekt som definierar sanningen om vem och vad vi är. Sanning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är aries-card.png

Venus i Pluto kvadratur vid 26° Väduren och Pluto i 26° Stenbocken. Transiten påverkar våra känslor djupare än vanligt. Venus Pluto-kvadraturer är inte den mest tillgängliga vägen när vi djupdyker in via Plutos kraft för att möta våra djupaste känslor. Meningen med reningsprocessen är att hjärtat hittar en autentisk plats.

Venus skrider in i Oxen den 14:e april och är hemma igen och förenklar att hedra våra  känslor – utan skuld eller självtvivel. Venusoxen gillar att du är du så dra nytta av de kommande veckorna och se till att du ”gör” mysiga Venus-saker.

Merkurius kvadraturen vis 26° Väduren med Pluto 26° Stenbocken den 17:e april komma med både tvångstankar och maktkamp. Den positiva manifestationen av Mercury i kvadrat med Pluto håller ett djupare introspektperspektiv med hälsosam oro att avslöja sanningen. Det här är en fantastisk tid att göra djupt intellektuellt arbete, undersöka och undersökas.

Solen kommer samman med Merkurius vid 29° Väduren den 18:e april, vi är i mitten av Merkurius cykeln som liknar en fullmåne i Merkurius som visar vad vi började  Merkuriuscykeln februari den 8:e februari 2021.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mercury-copy-1.jpg
Merkurius spelar roll som Kommunikationsplanet

19:e april går både SOLEN och Merkurius in i Oxen, så vi kommer att uppleva en plötslig energisk övergång. Från snabb Vädurenergi till den lugna och stabila Oxenergin. OXEN är jordelement handlar om konkreta steg och konkreta resultat. Om vi ​​under Vädurssolen kände oss inspirerade av idéer och tankar är det dags att få saker att hända. Oxen kommer att ge oss en praktiska uthållighet och intelligens som vi behöver för att göra idéerna till verklighet.

Uranus flyttar framåt i Oxen ihop står ihop med Venus vid 10° den 22:a april. Vi upplever att vi är trogna mot oss själva, att vi lyssnar intuitivt på våra känslor… det känns verkligen när en Uranus-transit skakar om oss och visa oss vad vi verkligen söker. När har du varit riktigt ”sann” mot dig och dina hjärtefrågor? Vad vill du egentligen? 

23:e april flyttar Mars in Kräftan där handlingsplaneten flyttar in tecknet runt familj, trygghet, integritet och bekvämlighetszon. När Mars är i Kräftan blir den naturligt känslig och ömtålig men Mars är stenhård och tvekar att slå till om hotad. Kräftan är kardinaltecken så de kommande sex veckorna (tiden i Kräftan) är en bra tid att dra kraftfullare egna gränser och stå fast vid det som är viktigt för dig.

Kommunikationsplaneten möter överrasknings- och frihetsplaneten den 24:e april Merkurius är konjunkt Uranus vid 10° Oxen när kan du förvänta dig öppningar, insikter, och genombrott. Reflektera över de Aha-moment och viktiga meddelanden som når dig. Fler besöker Uranus framåt. Spännande tider!       

25:e april är Merkurius konjunkt Venus vid 13° Oxen ser till att sinnet och hjärtat smälter ihop. Kommunikationen är blir mer övertygande än vanligt, och du kommer att finna det lättare att formulera dina känslor. Genomresan är till för kreativa uttryck i alla former.

FULLMÅNE 7° i Skorpionen den 26:e april – redan den 27:e april står Fullmånen mittemot Uranus i Oxen och trigont Mars i Kräftan. Skorpionfullmånar är per definition intensiva och den här fullmånen är inget undantag. Mars är i vattentecknet Kräftan vilket ökar känsligheten även om Uranus kommer att söka former av utlopp för dem. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är not-average.jpg

Pluto börjar gå baklänges (retrograd) den 27:e april vid 26° i Stenbocken och är mest kraftfull när planeten stationerar och runt den här tiden kan vi förvänta oss plutoniska händelser, problem kring makt, transformation och överlämning till större krafter än oss själva. Dina personliga planeter påverkas av Plutos när stationär eller vinklar runt 26° i Stenbocken.

Sista april står SOLEN står konjunkt Uranus vid 10° i Oxen. Aspekten skriker ”frihet” för att Uranus är frihetens planet … men vilken typ av frihet pratar vi här? Det betyder ju inte nödvändigtvis att alla bara tar sig vidare till nästa nivå. Friheten i en Sun-Uranus-transitering är friheten att vara dig själv. Och det betyder olika saker för olika människor. Personliga planeter påverkas oavsett av Pluto och vinklar och aspekter runt 26° i Stenbocken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thin-rope.jpg

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in sustainable changes. Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: