Maj i oxsolen fortsätter med fördelaktigt lugn

Jorden grundar och ger en lugn och mjuk start på månaden innan månaden slutar i luft och ett mer förvirrat tillstånd. Mars i Kräftan fortsätter hela maj ut och är en av två planeter som anses svåra (Saturnus är den andra) och ofta ställer till med besvärligheter och tråkigheter. Marspositionen visar på personen karaktärsstyrka, aggression och temperamentstyp i födelsekartan. Mars i Kräftan öser aldrig ut sin vrede utan temperamentet är mer av en självplågande karaktär. Det händer att ilskan sårar sina närmaste, och ångrar sig djupt och är tyngd av utbrottet länge.

Andra maj står MERKURIUS i Oxen triangulärt (30°) PLUTO i Stenbocken. De båda praktiska jordtecken gör kommunikationen/ bekännelse och möjlighet till nystart är lätt och naturligt, även när man pratar om obekväma ämnen. Vi ser även VENUS i Oxen trigont (30°) med NEPTUNUS i Fiskarna som ökar vår känslighet och tillgivenhet i  romantiska relationer och uppmuntrar till möten, dans och andra fysiska aktiviteter. Venus gillar att se och känna vackra saker, placerad i Oxen blir den en kvalitetsförhöjning och en ganska dyr affär, oftast.

Celestmekanik eller himlavalvets mekanik, är den del av astronomin som behandlar rörelserna hos planeter
och deras månar, asteroider, och kometer i framförallt solsystemet.

3:e maj går MERKURIUS in i TVILLINGENs tecken. Nu är planeten “hemma” – vilket är bra med tanke på hur länge Merkurius kommer att stanna här. Kommunikation blir lättare och enklare att finna flirtiga skämt och snabba kommentarer.

Samtidigt står MERKURIUS t-korsat med JUPITER i Vattumannen, så var extra uppmärksam på hur du uttrycker dig. Ditt eget förtroende för dina förmågor kan uppfattas av andra på fel sätt. Dubbelkolla för att inte gör misstag.

SOLEN i Oxen korsar SATURNUS i Vattumannen. Utmaningar och blockeringar kan försena oss från att nå vissa mål. Våra egon kan bli sårade och vi kan bli frestade att släppa ansvar pga pressen.

VENUS i Oxen triangulerar PLUTO i Stenbocken den 6:e maj. Den sensuella aspekt hjälper oss att hålla oss jordade under oväntade turbulens.

VENUS går in i Tvillingen den 8:e maj och vi upplever att “Variation är livets krydda” och är mottot för de kommande fyra veckorna. Venus är flyktig, ombytlig och ojämnt i lufttecknet men driven av nyfikenhet och anpassar sig enkelt när det gäller kärlek, skönhet, och pengar.

NYMÅNEN i Oxen den 11:e maj kl 21:00 CET En utmärkt tid att organisera och planer för manifestation över dina materiella önskningar. Framgång kommer inte att ske över en natt utan tålamod behövs.

Vi drar nyttan av att MARS i Kräftan står sextilt URANUS i Oxen kan påverka förändringar i livet snabbt och relativt smärtfritt när Uranus bär gåvan av inspiration, motivation, och beslutsamhet.

12:e mars när Merkurius nu fördelaktigt faller triangulärt med SATURNUS i Vattumannen. Utkomsten av sammanhangen som görs upp idag kan byggs för långvariga engagemang. Vår egen dragningskraft kommer att synliggöras i den här aspekten.

JUPITER simmar in i Fiskarna den 13:e maj och Lyckoplaneten blir drömmigare och uppmuntrar till positiva känslor och öppenhet om att våga följa våra drömmar. Dina fantasier kan Jupiter förverkliga genom att du startar en andlig resa för den nästkommande två månader. inspireras till att utvidga ditt hjärta och njuta av fantasier och dröm gärna upp ditt idealliv.

Samtidigt står SOLEN i fördelaktiga 30° (trigont) med NEPTUNUS i Fiskarna. Aspekten blandar den fysiska världen och den andliga världen när vi kommer i kontakt med våra känsligare sidor. Ta det långsamt och “sitt med känslorna”.

17:e maj när SOLEN står trigont PLUTO i Stenbocken vilket ger en bestämd aspekt som (kan) bekräfta att vi färdas på rätt väg, och vi bör fortsätta att hålla kursen.

VENUS i Tvillingarna triangulerar SATURNUS i Vattumannen den 19:e maj. Kombination uppmuntrar att finna din egen personliga stil. Bra att engagera sig i sociala situationer på nya sätt och göra det som känns med  utveckla rätt, t o m sluta bry sig om annars förväntningar och göra självrättvisan synligare.

SOLEN i Tvillingen ett LUFTtecken och kommunikationen lättas upp…

20:e juni pratar SOLEN sig in i TVILLINGEN och lufttecknet  för all kommunikation och  intellektet blir högsta prioriteringar de närmaste fyra veckorna. Det är dags för studier, informationsuppsamlingsdjupdykningar, upplysande samtal och humor trumpferar.

SOLEN i Tvillingen står t-kors med JUPITER i Fiskarna lyfter upp att det är nödvändigt att bekämpa impulsen för att låta vårt självsäkra ego att inte ta över den 21:a maj. Delvis eftersom det kan leda till både misstag som vänds till motgångar.

22:a april är MERKURIUS i kors NEPTUNUS så var uppmärksam för missförstånd som kan leda till impulsiva handlingar som kan kännas onödiga och ångras senare. 

FULLMÅNEFÖRMÖRKELSE i SKYTTEN kommer som årets andra Supermåne den 26:e maj, kl 13:15, 357 462 km från jorden är en kraftfull energi och inte bra all för att starta något nytt. Istället bör fullmånen som belyser det vi gjort tidigare lägga all energi på tiden att knyta ihop alla lösa ändar och avsluta viktiga projekt.

Dagen efter fullmånen kommer vi känna av förändringen i kommunikationen när VENUS i Tvillingen korsar  NEPTUNUS i Fiskarna och en näst intill utmanande kur mot kollision kan skapa spänning och besvärligare tid för relationer.

Vi kommer mot slutet av maj och MERKURIUS vänder tillbaka i Tvillingen den 29:e maj. Det är aldrig enkelt och nu kan det inte annat än bli missriktat och speciellt i kommunikationsfördelning när Merkurius i sitt eget tecken. Förvänta dig felinformation, mixade signaler och missförstånd de närmaste veckorna. Ändra, redigera, och dubbelkolla allt innan det går ut.

Samtidigt står MERKURIUS i Tvillingen tätt intill VENUS I Tvillingen och med Merkurius i retrograd kan komma sakta ner Tvillingens snabba talan för talets gåva där samtalen  kan fortsätta bra för att samla in information så länge du tar det långsamt.

31:a maj har vi MARS i Kräftan trigonalt NEPTUNUS i Fiskarna. Den andliga aspekten ger oss den mystiska extra energin in i våra liv. Vad för ritualer har du inte gjort som förhöjer närheten till det mer outforskade sidorna hos dig.

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: