MORSDAG – Grattis till Alla!

Vad nu din personliga beröring än är – Grattis till allt Du gör. Till Dig som att ta hand dina eller hjälper andras tvåbenta som fyrbenta barn. Jobbar med människor eller bara är en medmänniska. Ni betyder och Vi behövs. 

Vi fortsätter i luft ett tag till även om vi byter månad så är vi bara knappt halvvägen igenom Tvillingens tecken. Vi blir påminda att både Venus och Merkurius som alltid vandrar tätt runt solen är nu båda med oss i Tvillingen. Är det inte lite passande att det är enklare  att kommunicera. Vi känner behovet av att umgås, prata, innovera växer sig allt starkare. Joo, det är ju covid-restriktioner fortfarande. Men vi planerar att träffas. Träffa familjen,  grilla med vänner och vara ute nu när solen här i norr kommer fram och värmer upp allt.

💨LUFT – När vi lär oss om oss själva öppnar det upp en nyfikenhet att förstå hur andra reagerar i olika situationer. Vi ser värld ur ett annat perspektiv av förståelse. Luft är riktat till intellektet, kommunikation, och informationsuppsamling och utbildning/ lärande/ kunskap… Merkurius är en av huvudplanterna. Vi regerar olika via de fyra elementen vi givits genom vårt födelsetid och ett av de astrologiska sol och månplacering. 

🌪💨LUFT (Tvillingen, Vågen och Vattumannen) 

TVILLINGEN konsumerar otroligt mycket information, jämt, och har många ord och mycket idéer att förmedla. Tänker ofta ut lösningar genom att prata. Kan vara riktigt bra på att lyssna och ställer himla bra frågor. 

VÅGENs mission är service. De göra mycket, allt, för att det ska finnas rättvisa, och hejar helt på vi, vi, vi-kollektivet.

VATTUMANNEN vägrar att formas, ser det mesta ur ett annat och mer futuristiskt perspektiv, ensamma. Är den första att dra, och tycker det mesta runt dem är ”idiotiskt”.

Så fort ett lufttecken är med handlar det om information i cirkulation som kan skapa förvirring, inga djupa konversationer men lätt för uttrycksformer i tal och skift. 

🌪💨 Hur vet du att du saknar luft, tänker du?  Bra fråga. 

Du kan grunda dig genom att skriva ner dina tankar för stunden. För luft måste prata, skriva och läsa. Men eftersom luftiga personer lätt blir uttråkad, liksom klara med ämnet, behöver de jobba i sin egen takt.  Var vaksam på medberoende som kan ses som en gåva eller förbannelse. Balanserade och harmoniska relationer är en viktigt del till välbefinnande.  Så om du saknar något av dem lämpar det sig väl att stanna upp, lyssna på andras historier ett tag och ställa de där finurligt nyfikna frågorna.  Annars är det bästa att skriva ner det du har i huvudet för stunden, du behöver “lufta” dina tankar i skriftlig form för att sätta ord på och matchar dina tankar. Men kanske mest för att belysa vad som du hakar upp dig på… blotta dina egna insikter och sanningar. 

#air #luft #gemini #libra #aquarius #tvillingen #vågen #vattumannen #morsdag #astrologylove  #astrologanette #astroreading #lifemapping #astrophilia #sunmoonrising #födelsestjärnkarta #birthchart #soulsearching #findingself #esotericastrology

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: