JULI – smockan hänger i luften i början av månaden

Det är ingen idé att spara på något för smockan fullkomligen hänger i luften redan 1:a juli står Mars 12° i Lejonet, mittemot Saturnus 12° i Vattumannen. Under de första dagarna kvaderar Mars med Uranus. Mars är nu en del av ett (väldigt) spänt fast (envis) T-kors med Saturnus och Uranus.

Dags för IlskVarning! Stubinen är kort och temperaturen stiger fort. Känslan av motstånd är kraftfull. Att hela världen känna är emot oss. Samtidigt accepterar vi inte nej som svar. Mars-Uranus-korset kommer att trycka på vår känslighet. Håll ut. Vi ser förändringarna sakteliga komma runt hörnet. Hantera dina känslor, du måste agera, trots blockeringarna, och trots svårigheterna. Tack och lov skapar Chiron (12° Väduren) en harmonisk trigon som öppnar upp för att jobba med våra blockeringar…. sök för tid och läkning

1/7 – Mars i Leo-opposition Saturnus i Vattumannen – Denna impulsiva aspekt kan av misstag avslöja dolda utmaningar.

3/7 – Mars kvadratur Uranus i Oxen – En våldsam aspekt som kan medföra farliga faktorer som hinder och olyckor.

5/7 – Sun in Cancer sextile Uranus in Taurus – Plötsliga förändringar i vårt hemliv kan avslöja djupt begravda sanningar.

6/7 – Merkurius i Tvillingkors med Neptunus i Fiskarna – Missförstånd och felkommunikation i frågor som kan leda till impulsiva beslut eller partiskhet. Be om klarhet. Fundera, bestäm inget förhastat.

6/7 – Venus i Lejonet-opposition Saturnus i Vattumannen – Utmanande aspekt kan göra livet till en kamp när vi försöker att jonglera mellan att vara seriös och ha njuta.

8/7- Venus i Lejonet kvadratur med Uranus i Oxen – Denna kombination kan ge överraskningar i ekonomi och relationer som kanske inte är helt välkomna.

9/7 – Nymåne i Kräftan – En intensiv lunation som uppmuntrar att stanna nära hemmet och fokusera på egenvård snarare än ny början.  

Tanke:  Framtidens och förändringens tidsåldern är har. Vattumannens energi framåt kommer representera förnyade värderingar på hur vi ser den sammansatta familjen. Traditionellt har det alltid varit våra blodfamiljer. Omvärdera och bestäm om vad att din familj är. Är de som har samma sinne som dig, din flock, dina likasinnade, snarare än dina föräldrar, barn, eller föräldrar. Så många av oss kanske börjar tänka på vår familj som en ”frekvens” snarare än bara våra blodförbindelser.

11/7 – Merkurius möter Kräftan – Under de närmaste veckorna byter vi vitt mot känslighet när vår energi- och kommunikationsstil blir mer emotionell och intuitiv. Ta inte någon information till nominellt värde; ord och information har en djupare betydelse nu.

12/7 – Merkurius i kräfttrigon med Jupiter i Fiskarna – En fantastisk dag för att göra planer, resa, studera eller bara hänga/ chilla.

15/7 – Kräftsolen står trigon med Neptunus i Fiskarna – Denna vårdande kombination kan ge oss skydd, medkänsla och sympati för att trösta oss.

15/7 – Chiron går retrograd i Väduren – En intensiv och kraftfull energi som flyttar vårt fokus mot att läka känslomässiga sår och självkärlek.

17/7 – Kräftsolsopposition med Pluto i Stenbocken – Denna årliga aspekt kan ge framgångsrika möjligheter till framgång och överflöd, så länge vi inte låter känslor och svartsjuka ta det bästa ur oss.

20/7 – Merkurius i Kräftan står sextil mot Uranus i Oxen – Energin kan ge spännande och stimulerande samtal som är utöver. Ny information kan förändra.

21/7- Venus går in i Jungfrun – Även om det inte är lätt för Venus att vara i perfektionistens tecken, frågor om kärlek och pengar praktiska och altruistiska – även om det är lite kritiskt.

22/7 – Solen stiger in i Lejonet – Solen är tillbaka hemma i sitt härskande tecken, så de närmaste fyra veckorna är energin lekfull, djärv och lite dramatisk. Det är bäst för att ta hand om oss själva och ha kul!

22/7 – Venus i Jungfrun i opposition med Jupiter i Fiskarna – Denna roliga övergång gör att vi kan släppa loss och ha kul. Men om du har planerat något viktigt kan den avslappnade energi slå tillbaka.

23/7 – Fullmåne i Vattumannen – Framtidsstormåne uppmuntrar oss att följa takten efter vår egen trumma. Det kan vara en bra dag att släppa loss vår inre rebell.

24/7 – Merkuriuskräftan står trigon Neptunus i Fiskarna – Den känslomässiga aspekten som kan få oss att känna oss sårbara, känsliga och i våra känslor mer än normalt, och kan också leda till impulsivt beteende.

25/7 – Merkurius i opposition med Pluto i Stenbocken – En spänd aspekt som kan göra våra ord till skarpa knivar när vi känner oss hotade och skrämda. Bäst är att ta dig ur situationen snarare än att slå ut andra.

27/7 – Merkurius skrider in i Lejonet – Under de kommande fyra veckorna blir kommunikationen underhållande, teatralisk och livfull. Njut och häng med.

28/7 – Jupiter retrogerar tillbaka i Vattumannen – Repris från förra året och vi ges en andra chans att finna unika möjligheter för social innovation.

29/7 – Mars går in i Jungfrun – Under de närmaste veckorna kommer vår energi att vara subtil, men stadig när vi blir drivna att nå mål i en organiserad fråga och hjälpa andra. Våra handlingar kan dock gränsa till besatthet om vi strävar efter perfektion.

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in changes. CEO and Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: