December Astrologiska

DECEMBER månad kommer du att känna obehaget från de kraftfulla genomlysning och förvandlingen du har känt under året, eftersom Neptunus avslutar sin retrograd den 1:a december. Nu återställs tron, optimism och kreativiteten som förlorats under året. Alla stjärntecken har under retrograden behövd belysa och identifiera illusionen av, och de ogenuina i ditt liv. Släppa dem för att ge utrymme till lojala vänner för de hälsosamma relationen du nu kan ta vidare.

Den karmiska månförmörkelsen i Skytten mörkar himlen den 4/12 och driver på kraftfullt möjligheten att utveckla fysiska, intellektuella och andliga nivåer. Månförmörkelsen ber dig att använda säsongens sista ögonblick för att förbinda dig att vara ärlig mot dig själv och andra. lucia kommer inte bara med ljus i håret utan om du fokusera på dina mål, hävdar dig själv som oberoende underlättar det när Mars möter Skytten och Merkurius går in i Stenbocken den 13:e december. Som ett brev på posten kommer du att bli tvungen att känna och verka i det obekväma -allt tack vare energin. Vet att envishet och att vara självgod leder till onödiga argument.

Full Måne belyser Tvillingen 27° den 19:e december, 2021, kl 05:44 CET och vi ser årets sista stora fullmåne som stödjer snabba avslut och lär oss vikten av att lyssna, vara flexibla och öppna våra sinnen för nya möjligheter. Venus går retrograd i Stenbocken den 19/12 det medför en mer återhållsamhet av känslor till andra och omprövar materiella, ekonomiska och mer ytliga värden som förut kändes som en självklarhet.

När solen flyttar in i Stenbocken, precis efter Midvintersolståndet, den 21:a december kl 18:44 CET, känna den mer jordnära dynamiken utvecklas rejält. Introduktionen av Stenbockens säsong kommer att vända ditt fokus till motståndskraft, upprätthålla gränser och söka yttre uppfyllelse.

Det kraftfulla uppropet om Massiva Globala Miljöåtgärder och trycket för övergång kan äntligen utvecklas när den Norra noden går in i Oxen och den polariserande Södra noden flyttar in i Skorpionen. Förändringen kommer väcka samtal om normer och kring arbetsvanor. Hur ekonomi och material/materiell delas och om hur vi överanvänder jordens naturresurser. Lyckligtvis, när året närmar sig sitt slut är Jupiter hemma i Fiskarna, det hjälper till att hålla fast vid din egen tro och använda din ambition till förändring, och använd möjligheten och kraften att nå nya höjder. 

1:a december och Neptunus går direkt i Fiskarna. När dimman lättar och vi kommer tillbaka från vårt någon grumlad sinnesstämning, kan vi lätt gå vilse i en värld av dagdrömmar och utrymmes ges att går från drömmar till verklighet.

Nymåneförmörkelse i Skytten 12° den 4 december, 2021 kl 08:43 CET

Nymåne i Skytten den 4/12 lagom till frukost.

Även om denna lunation är livlig och optimistisk, är det inte den bästa idén att starta något nytt utan umgås med vänner eller de som söker hjälpen.

Himlen är fortfarande mörk när MarsSkorpionens står sextil med PlutoStenbocken och den strategiska kombination lyfter energi och ambition när vi aktivt önskar. Det är ett lägligt tillfälle som öppnar upp till det vi söker.

Nu kommer MerkuriusSkyttens i kvadratur med NeptunusFiskarna och 

aspekten lyfter upp oss till en fantasifull och kreativ lust, där allt kanske inte är exakt vad vi ses och filtrerar och förskönar genom rosafärgade glasögon.

8:e december är MarsSkorpionen i kvadratur med JupiterVattumannen där den impulsiva aspekten kan ge rätten att ta risker, var strategisk innan det  första som dyker upp i huvudet blir en första handling.

Alkemiska bröllopet får symbolisera att Venus retrograd. i Stenbocken så inte helt supermysig placering, rätt mycket om arbetsrelationer och möjligheterna att se över det som varit de kommande fyra veckorna.

VenusStenbocken står konjunkt med PlutoStenbocken den 11/12 är en vanlig kombination som kan öka sexlusten, om inget annat än mer klängig och smått “besatta”. Samtidigt är MerkuriusSkytten sextil med JupiterVattumannenoch nyfikenhet och kunskapstörst ökar under denna aspekt och öppnar upp möjligheten för studier, utforska platser, planera resor för framtiden.

12/12 kommer en årlig aspekt som helt släpper vår hälsa och vitalitet – det är bäst att ligga kvar i sängen och undvika stressiga situationer. SolenSkytten i kvadrat NeptunusFiskarna

LUCIA dagen och Mars går in i Skytten. Sex kraftfulla veckorna för äventyr och sanning. Vandringslust, och ett krav på ideal skapar snabbheten att vidta åtgärder. Allt som påbörjas hinns inte alltid avslutas.

I samma veva går Merkurius in i Stenbocken och kommunikation blir mer affärsmässig och seriös och ansvarsfullare. Nyttja tillfället att fokusera på vårt rykte, vår image, och att avancera karriären.

19:e december – Fullmåne i Tvillingarna, 05:36 CET utlovar fin tid för att göra förändringar inga stora svängar men förenkla och kommunicera med syskon, och ta kortare resor. Det är bättre att avsluta projekt, inte starta dem nu.

Full moon in Gemini – double joy – fun, quick, genius

Nu stannar vår vackra Venus upp i Stenbocken och nu följer en obekväm retrograd för Venus, eftersom det redan är lite omysigt för Venus i Stenbocken. Under de kommande fyrtio dagarna kan våra nära relationer testas och gamla ex kan komma tillbaka från det förflutna. Var bestämd och sätt tydliga gränser under den här tiden. Vad vill du? Fråga dig om det är viktigt att just argumentera om andras valda ämnen.

För att motverka intensiteten hos andra planetariska rörelser som pågår idag är ges vi en trevligare ton då SolSkytten står sextil JupiterVattumannen så tackla dagen med optimism och hopp så lockas framgångar och goda nyheter fram.

20:a dec — Merkurius i Stenbockens trigon Uranus i Oxen. Kombinationen kan ge spännande nyheter inom områden som teknik, idéer och vänskap.

Riddarfjärden på morgon i början på december 2021

MIDVINTERSOLSTÅNDET där vi ser årets kortaste dag. Skriver mer om det när vi kommer närmare, det är ju en av de fura solstånden som har uråldriga traditioner. Inträffar på norra halvklotet står solen i zenit över Stenbockens vändkrets och bryter skepnad och den 21:a dec går Solen in i Stenbocken. På årets kortaste dag börjar och vi fokusera på våra karriärer, offentliga image och prestationer för de kommande fyra veckorna.

Julaftonsmorgon och JupiterVattumannens står kvadratur med Uranus i Oxen där den här transiten kan leverera större möjligheter, förutsatt att inte acceptera något i blint tillstånd och ger oss möjlighet att tänka efter innan vi agerar.

På juldagen står VenusStenbocken tätt intill (konjunkt) med PlutoStenbocken för tredje och sista gången och utsöndrar aspekt en kraftfull sexuell energi. Se till att du njuter så att kraften inte skadar mer än nytta, om vi inte är försiktiga.

Annandag jul är en bra tid att koppla av och njuta av kreativa sysselsättningar det finns en bra aspekt som ger oss insikten att fånga upp viktig information om vi använder lugna och lugnande ord eftersom MerkuriusStenbocken står sextil med NeptunusFiskarna. 

Under mellandagarna går Jupiter in i Fiskarna, och gillar verkligen att vara tillbaka i Fiskenergin som hjälper oss att både fånga och  attrahera tur och möjligheter genom fantasi, intuition och inkännande energi. Fiskarnas medkänsla skapar välgörenhetshandlingar, idealism och ömhet vilket belönas av att världen blir lite snällare och mjukare.

29/12 står MerkuriusStenbocken hopflätat med VenusStenbocken och där den djupa kommunikationen stöds av aspekten. Det hjälper oss att hitta orden för att berätta för nära och kära hur vi verkligen känner. Kan vara ett bra tillfälle för förslag, kontrakt, eller sätta gränser.

Vi får en bra chans att arbeta med långsiktiga projekt och göra framsteg i komplexa uppgifter med MarsSkyttens sextila position med SaturnusVattumannen.  Passa även på att experimentera lite och prova nya vägar göra att utföra en uppgift. Kom ihåg att du inte ges belöning om du inte tar lite fler risker.

Nytt år framför för oss ger nya möjligheter.

Dagen före nyåret är MerkuriusStenbocken konjunkt med PlutoStenbocken och inför 2022 och avslutet på  året uppmuntras vi att gå in i djupa samtal om allvarliga ämnen samtidigt som vi når era till pudelns kärna som överensstämmer med våra riktiga önskemål och ambitioner. Du ges ett utmärkt tillfälle att sätta sanna nyårslöften.

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#astrologyanette #sunmoonrising #födelsestjärnkarta #birthchart  #soulsearching #findingself #horoskop #astrophilia #astrologi #Solskytten #eld #ärlighet #glädje # #decemberastrology #decemberastrologi #newmoonSagittarius #fullmoonGemini #skytten #Sagittarius #SuninSag #Stenbocken #capricorn #sunincapricorn #nymåneskytt #fullmånetvilling

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in sustainable changes. Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: