Aprilastrologi – hantera elden på ett grundat sätt

April är detsamma som initiativ, förnyelse, nystart, framåtlutat – eldig energi helt enkelt. Så hur använder men Vådurnymånens återkommande energi?  

All kreativ energi är hög under denna nymåne är en fantastisk tid att plantera frön och fundera på vad du skulle vilja dra in i livet. Om det är något du skulle vilja manifestera, så ordet igångsättning för att rotas. och som andra nymånen i Väduren använd energin för att sätta avsikter och tänka på vilka vanor, mål eller vilken egenkänsla du skulle vilja ta med dig framåt. Skriv ner dem, manifestera dem, och ha lappen tillgänglig så du kan påminnas om dem varje dag. Se till att göra dem kärleksfullt, snällt, roligt, och inspirerande. Gör dem motiverande så de sätter dig i aktion.

3:e april går Merkurius in i Oxen även om i högt soltempo Vädur-säsonger saktar livet ner när våra tankar fokuseras på påtagliga, praktiska ämnen. Se till att du börjar spara pengar nu, du kommer att behöva dem under den kommande retrograden. MerkuriusOxen står samtidigt i kvadrat med PlutoVattumannen med tankar som vill forma din framtid, vilket är allt från hur du ska investera dina pengar framåt till var du ska lägga din tid och energi på för bästa utdelning i framtiden.

Den 5/4 står MerkuriusOxen sextilt med SaturnusFiskarna där aspekten kan hjälpa oss att fokusera på det vi inte gjort klart, uppgifter som vi har tänkt bocka av men ligger efter med, blottas av fullmånen. Överväg ordentligt om vad som ska göras – är det ditt att göra?

Fullmånen möter vi i Vågen 16° den 6 april, kl 06:37 CET. Blir inte mycket bättre än denna dag som börja synliggöra en bättre balans inom alla områden av våra liv och ger utrymme för bättre balans mellan arbete och privatliv. Var tydligare till gränser mellan “jag:et” och ”vi:et ”.

Den 7:e april är tänkare MerkuriusOxen sextil med MarsKräftan och aspekt uppmuntrar oss att arbeta hårt för att få det vi vill ha. Så oavsett om du arbetar hårt för att lägga pengar på sparhögen kan du alltid investera lite mer av tiden på närmaste relationen. Allt jobb ger dig utväxling var så säker. För samtidigt har vi fler fina planter som står för det är många nära sammanhang och är trots allt grundat med VenusOxen och NeptunusFiskarna vilket ger en fantastisk dag för romantik, den drömska aspekten ger sannerligen härliga vibbar. Om du har känslan kommer sen att bli en dröm-date, vare sig du är single eller inte.

10:e april möter Venus Tvillingen och framåt gäller det att använda orden för att förbättra dina relationer under de kommande tre och en halv veckorna, när underbara Venus går in i den kvicka Tvillingen. Oavsett om du blir flirtig vårkänsla och berättar för en någon du beundrar hur du känner dig. Rätt ord ordet som gör den stora skillnaden.

11 april – VenusTvillingen står trigon med PlutoVattumannen och det här är en bra dag att nätverka, då det ges en kraftfull boost, charm och mental smidighet som kommer att få oss att skapa intressanta kontakter. Vi har en nära stående SolVäduren står konjunkt med JupiterVäduren. Denna energiska aspekt ger oss en livslust när vi djärvt går efter våra önskningar. Turen är på vår sida idag, så kasta tärningen och chansa.

14 april – VenusTvillingen står kvadratur med SaturnusFisken och det är svårt att få något arbete gjort under den här något lat aspekt, som knappt ger motivationen att ta dig ur sängen.

18 april och SolOxen står fördelaktigt med NeptunusFiskarna där den fina aspekten får oss att känna djupare och komma i kontakten till vår känsliga sida. Mjuka känslor som är fantastiska först slå in dig själv i en fluffig filt. Kupera leken och konsultera dina tarotkort som styrhjälp att utforska dina känslor.

Andra nymånen i Väduren i år är en Nymånesolförmörkelse den 20 april kl 06:15 CET. Vi möter ännu en upproriska nymåneförmörkelse som ger oss en stark framåt energi. Energi somna sätta dig på tvären och startar en kraftfullare opposition mot de etablerade systemen, och kanske på jobbet. Nu är det dags att bryta sig loss från allianser som inte längre är hjälpsamma och gör att vi bryter ny väg. Här gäller det att inte rädd för att ta dig fram och bana vägen mot toppen. Kanske ett kärt återbesök av samma känsla som för en månad sedan är vi den upproriska och rebelliska vädursenergin. Kanske tar du en en ny sida och skriver om några av de regler vi har valt att leva efter. Omfamna all denna nya friska energi som strömmar genom den kosmiska himlen. Använd den för att höja ditt liv och ge ny inspiration till varje hörn av ditt sinne, kropp och själ.

Under eftermiddagen den 20:e april går Solen in i Oxen och precis i tid att förbereda oss för retrograden är vi redo att ta oss ner på jorden igen när solen går in i  stadiga Oxen. Under de kommande fyra veckorna kommer vi att sakta ner och lära oss att uppskatta livets små nöjen.

Det är mycket nu för SolOxen står i kvadratur med PlutoVattumannen och det gäller att vara beredd på större konfrontationer mot egot genom den här relativt destruktiva aspekter. Dagen har en känsla av att utmana auktoritetspersoner, även om det kan sluta med att vi målar in oss i ett hörn.

21 april (till den 14/5) går Merkurius retrograd i Oxen och det blir som en stor vårstädning under årets andra Merkurius-retrograd. Ut med det gamla nu när kollektivet gör sig av med det som längre inte hjälper oss. Allt ska bort, allt från gamla kläder till stagnerat sätt att tänka med hjälpa av att Merkurius direkt i Oxen den 14/5. Det blir ett ypperligt tillfälle att faktiskt plantera dig sätta ner rötter för att grunda dig till något stadigt.

23 april – MerkuriusOxens står sextil med MarsKräftan, toppenbra natt att tillbringa med de människor du älskar. Det får du genom att ha djupa och uppriktiga samtal med en älskad person kan göra ditt hjärta gott.

25 april — SolOxen står sextil med SaturnusFiskarna. En produktiv aspekt som gör att vi alla kan få jobbet gjort – även de saker som vi bara har vågat drömma om. Det är en bra dag att avsluta eventuella kvardröjande projekt.

29 april — MarsKräftan är mysigt sextil UranusOxen gör att fina saker kommer relativt lätt under den här tursaspekten. Livet kan förändras till det bästa inom ett ögonblick så länge vi förblir motiverade och ödmjuka.

✨☀️🌙✨Growing Astrology Awareness together in the World✨☀️🌙✨

#horoskop #sun #moon #rising #födelsekarta #birtchart #astrologyanette #sol #måne #uppstigande  #väduren #plutovattumannen #astrophilia.se #marsastrologi #fullmånevågen #nymåneväduren #nymåneförmörkelse #astrologylove

Annons

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in sustainable changes. Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: