Nymåne i Väduren 22° – starta allt, ta fart nu!

Nymåne 22° i Väduren 12 april, 2021 kl 04:31 403 644 km från jorden är en stor Nymånehändelse för inte bara Solen, Månen är i Väduren även Merkurius, Venus, (Kiron, Ceres, och Eris) allt i samma tecken – Väduren som full av intiativ, eld som ger en kraftfull aktivering.  VÄDUREN är zodiakens första tecken – alfatecknet och den ultimata yang energin. Bombar på, redo att och köööra och vet var man vill och vill ha det NU! 

Väduren är krigaren, pionjären, ledaren och banbrytare. Börjar med att leda och styra saker – inte alltid medveten om som sätts i gång och styr också ihop lite olyckor, skapar stark argumentation och sviker inte för konflikter…. 

Teman för NYMÅNEN i VÄDUREN är:  Ny början, nystart, eldig energi, aktivering, optimism, uppmuntran, viljestyrka, oräddhet, passion, inspirerad handling, inre krigare, möjligheter finns i överflöd.

Hur kan vi hedra denna nymåne i vädret? Denna lunation är en av årets mest kritiska – det är en inbjudan att börja om. Det är den perfekta tiden att ta djärva åtgärder och springa framåt i nästa kapitel. Vilka frön planterar du nu? Vad skulle du vilja se blomstra och blomstra den här våren?

Här är några idéer om hur man arbetar med denna New Moon-energi (i praktiken):

Initiera något! Har du en idé som har bryggts? Det här är en tid som krävs för att vidta åtgärder. Du behöver inte veta hur allt kommer att fungera – ta bara det första steget.

Var självsäker! Hitta ett sätt att stå upp för dig själv i ett visst område eller stärka en gräns som du tänkt sätta.

Dra på äventyr! Oavsett om det planerar en försenad resa, hoppa i bilen för att ta en biltur eller prova en ny hobby – gör något utanför din bekvämlighetszon.

Utnyttja en ny nivå av mod! Handla med mod – även om du måste låtsas vara modig tills du klarar det – det här är en tid att följa ditt hjärta, ta en risk och ta ett ordentligt steg!

Nu när fyra av fem personliga planeter befinner sig bland i ego-energier på högsta nivå. Med Solen i Väduren är en behållare för ande och är något som hjälper oss att vara i världen. för mycket ego och vi är själviska, stridiga, aggressiva och jag-först. men för lite ego är också ett problem eftersom ego är det som hjälper oss att sätta gränser, vidta åtgärder, ta hand om oss själva och hantera saker och ting.

ENERGI- Alla personliga planeter är i Väduren

Känner ett uppvaknande av den nya integration av feminin arketypiska energi hos kvinnor, vissa män, och icke-binära runt oss. Kan vi vara i relationerna och vara omtänksamma medan vi fortfarande är hårda, kraftfulla och begränsade? Tänker att kärleksfulla och medkännande medan vi uttrycker vår genuina ilska och moraliska upprördhet? Kärlek och ilska kan verkligen samexistera. Passionen finns i ilskan och känslan men kärlek är ett tillstånd av att vara. kärlek har förmågan att hålla ALLT DET – vår sorg, i glädjen, rädslan, irritationen – allt!

När ilska inte är kopplad till hjärtat kan det skada. När du ser dig runt om i världen och ser orättvisa – behövs en viss ilskan för att motivera oss att vidta åtgärder. Åtgärder för att förändra det som är orättvist behöver våra hjärtan och öppna upp drivkraften för läkning kommer inte hända utan snarare en upprepning av skadan. Så det blir en nödvändig del av ditt helande, att komma i kontakt med och uttrycka din ilska. Det här är vad som kommer att hjälpa oss att bryta igenom vår depression, sårbara tillstånd och komma in i tillståndet där energi är tillgänglig för att skapa förändringen. Det handlar verkligen om en balans!

Kraften för denna nymåne styrs också av Mars i Tvillingen som är en närmare fantastisk marsenergi direkt från kraftkällan som för oss närmare att att initiera förändring, vidta åtgärder och få saker att hända! Mars utlöser också förmörkelsegraden från solförmörkelse den 14 december, förmörkelsen i södra noden som aktiverade kraftfullt fokus på de karma energierna kring självrättssystem, färdighet, moral ,och ens egen tro och perspektiv på vad som är Rätt medan andra har eller gör Fel, eller mindre rätt. 

Norra noden i Tvillingarna kräver att vi kommer tillbaka som nybörjare, vara nyfikna, öppna och lärbara. Skuggskytten är alltid läraren, aldrig studenten. Tvillingen handlar om att vara nyfiken och övervilliga att lära sig, hitta information djupa kaninhål avinformation – och ställer villigt upp på att ha fel eftersom de är mer engagerad i sanningen, vän vad som är rätt. Däremot skriker hela Vädurens tema är att ha rätt, och liiite svårt att medge men det ären form av ovilligt tävlingsmoment.

SKRIV LISTAN – BRÄNN DEN

Happy New Zodiak period och Nymåne ritualer – 

Ett stort YES! från Universum

Sätt upp en 12 månaders plan

Omöjligt att ge upp

Var inte för fräck eller tanklös 

Manlig energi är på intåg

FOKUSET ska vara på DIG!!

Publicerad av nordvalla

Business Angel investing in sustainable changes. Chapter President Keiretsu Forum Nordics, Managing Founding Partner Cross Nordic Capital, Founding Partner Nordvest.se, Partner STOAF, Venture partner Butterfly Ventures, Partner and Chairwoman Covr Security and WeDontHaveTime.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: